Za najboljšo možno uporabniško izkušnjo naše spletno mesto uporablja piškotke, ki nam omogočajo vpogled v način uporabe spletnega mesta ter izboljšave naših storitev in produktov. NASTAVITVE
sprejmi vse
Nastavitve
Piškotek je majhna tekstovna datoteka, ki se prenese na računalnik uporabnika ob njegovem obisku spletne strani. Sam piškotek ne vsebuje ali zbira informacij. Piškotki se glede na svojo funkcijo in glede na to, kdo jih namešča, lahko razvrstijo v več kategorij. Vsako od njih lahko vklopite ali izklopite po vaših željah.
NUJNI
Naše spletno mesto uporablja več vrst piškotkov, ki uporabnikom pomagajo pri boljši uporabniški izkušnji, nam pa omogočajo boljši vpogled v način uporabe spletnega mesta ter izboljšave naših storitev in produktov.
ANALITIČNI
Statistika ogledov spletne strani.
shrani
Naš pristop vam omogoči v poslovno prakso uvesti
konkretne izboljšave,
ki dajejo rezultate.
Partnerski odnos od starta do cilja.
01
Poglobljeni posvet z naročnikom o izzivih in zastavljanje ciljev.
02
Predlog rešitve, potrditev in izvedba izobraževanja.
03
Izčrpna evalvacija s priporočili in smernicami za nadaljnji razvoj.
Nepozabna izkušnja in spoznanja, ki ostanejo z vami za vedno.
interaktivno
S pomočjo kreativnih didaktičnih metod postavimo udelžence v središče. Pri nas ni počitka. Ves čas telovadijo z možgani in žonglirajo z idejami, izboljšavami in rešitvami.
konkretno
Ne dolgovezimo in ne zavijamo v celofan. Nalijemo vam čistega vina. Vedno imamo pred očmi vaše zaposlene v realnem poslovnem svetu in ne v laboratoriju.
energično
Smo vedno profesionalni, a nikoli akademski. Z znanjem, strastjo in zanosom ustvarjamo pozitivni energetski naboj. Udeleženci občutijo znanje na svoji koži, poskrbimo pa tudi za smeh.
Izvajamo raznovrstne oblike izobraževanja in z vami izberemo optimalno pot za vas.
Seminarji, delavnice, individualni in skupinski treningi, treningi na delovnem mestu v živo, simulacije, mentoriranje, individualni, skupinski in timski coachingi, team buildingi, moderiranje, poslovno svetovanje.
Stopite v stik z nami.
Z veseljem vam svetujemo.
kontakt