Za najboljšo možno uporabniško izkušnjo naše spletno mesto uporablja piškotke, ki nam omogočajo vpogled v način uporabe spletnega mesta ter izboljšave naših storitev in produktov. NASTAVITVE
sprejmi vse
Nastavitve
Piškotek je majhna tekstovna datoteka, ki se prenese na računalnik uporabnika ob njegovem obisku spletne strani. Sam piškotek ne vsebuje ali zbira informacij. Piškotki se glede na svojo funkcijo in glede na to, kdo jih namešča, lahko razvrstijo v več kategorij. Vsako od njih lahko vklopite ali izklopite po vaših željah.
NUJNI
Naše spletno mesto uporablja več vrst piškotkov, ki uporabnikom pomagajo pri boljši uporabniški izkušnji, nam pa omogočajo boljši vpogled v način uporabe spletnega mesta ter izboljšave naših storitev in produktov.
ANALITIČNI
Statistika ogledov spletne strani.
shrani
ki za vas izvaja in-house poslovna izobraževanja.
Smo tim kreativnih
in drznih strokovnjakov,
Podjetje tela vital je bilo ustanovljeno leta 2003 z jasno vizijo postati najzanesljivejši/najboljši partner na področju poslovnega izobraževanja. Na področju izobraževanja smo s svežim, aplikativnim in out of the box pristopom vnesli nov, svež veter.
V sodelovanju z našimi naročniki smo vsa ta leta širili nabor izobraževalnih vsebin in veščin, uvajali nove in sodobne metode izobraževanja in se tako skupaj razvijali. Izobražujemo tudi na tujih trgih.
Danes smo tim visoko usposobljenih strokovnjakov, ki svoje delo jemlje kot osebno poslanstvo. Smo drzni, agilni in pri zasledovanju ciljev izredno ambiciozni. Zaradi interdisciplinarnosti in široke pahljače izobraževalnih vsebin, sodelujemo tudi s številni zunanjimi strokovnjaki.
Usmerjeni smo k doseganju konkretnih poslovnih rezultatov, hkrati pa spodbujamo razvoj posameznika in celotnega tima. Verjamemo, da je učenje najbolj učinkovito takrat, ko deležniki uživajo v svoji učni izkušnji. Zato izobraževanja oblikujemo tako, da so motivacijska, pozitivna in igriva.
Ne glede na vsebino, obliko in intenziteto izobraževanja metodo dela vedno prilagodimo našemu naročniku tako, da najlažje in najhitreje doseže zastavljene izzive in rezultate.
Pri svojem delu uživamo in delamo s strastjo. Najbolj pomembno pa nam je, da deležniki izobraževanj svoje znanje z lahkoto prenesejo v svojo poslovno prakso in v kratkem času dosežejo napredek.
Kot direktorica družbe sem ponosna na vse naše strokovnjake in vse deležnike izobraževanj. Veselim se naših novih skupnih izobraževalnih in poslovnih dogodivščin.
Mag. Tea Miška
Direktorica družbe
Naše vrednote
pogum
Razmišljamo izven
okvirjev.
srčnost
Delamo s strastjo in z
zanosom.
iskrivost
Izobražujemo
hudomušno, a resno.
partnerstvo
Vaše zmage so tudi
naše zmage.
odličnost
Vsak dan skačemo čez
višjo prečko.
Stopite v stik z nami.
Z veseljem vam svetujemo.
kontakt
Naši sopotniki
Po poteh izobraževalnih dogodivščin smo vodili številne naročnike.
Ponosni smo na naše skupne zmage in veselimo se novih izzivov.
več